Sagt om os

Familie med tre børn i skolealderen:
“Vi har brugt Lise og Villy som terapeuter over en længere periode; både terapi hvor de har været der begge og individuelt.
Nogle gange har vi været der som familie, andre gange som par og også som individuel terapi.
De formår at åbne de døre og muligheder, vi ikke selv kan se, når vi er i en presset situation.
Lise og Villy er gode til at give værktøjer, som vi selv har kunnet arbejde videre med. På den måde bliver det noget, vi kan bruge i hverdagen i vores situation.
Vi har “investeret” i vores familie og udbyttet har været stort takket være Lise og Villy. Vi er meget glade for, at vi valgte dem som terapeuter og vil varmt anbefale andre at gøre det samme, når der er noget, der gør ondt, eller bægeret er fyldt”.

Mand 47 år:

Jeg har haft udfordringer med mit temperament, hvilket har bevirket, at selv små diskussioner kunne være sprængfarlige og medføre store skænderier i parforholdet og i familien.

Jeg har gennem Villy fået hjælp til, at spørge ind til meningen med det sagte, i stedet for at bruge mine egne tolkninger til at danne mine meninger med.

Dette har medført, at jeg ofte kan undgå at føle mig angrebet, men i stedet deltage i diskussionen og være med til at finde fælles løsninger på udfordringerne.

Kvinde, 28 år:
“Jeg har gået i terapi hos Lise gennem de sidste to år. Fødselsdepression, lavt selvværd og angst var det min rygsæk var fyldt af. Allerede fra første samtale blev det klart for mig, at jeg havde mødt et empatisk og omsorgsfuldt menneske, en medvandrer, som ville tage arbejdstøjet på og sammen med mig gå af den tilsandede og snoede vej. Lise har hjulpet mig med at pakke rygsækken op, rode rundt i den, kigge dybere i den og placere indholdet på de rigtige hylder.
Lise er fuld af gåpåmod og optimisme, hvilket har givet mig troen på, at det kan lade sig gøre at få fast grund under fødderne igen, selvom alle mine tanker og følelser talte stik i mod. Hun hjalp mig med at holde kursen, selvom lyset var svært at se. Hun har hjulpet mig med at genfinde værdien i mig selv som menneske, som ægtefælle, som mor, veninde, kollega og som MIG på trods af mange ar på sjælen.
Lise brænder for at hjælpe mennesker, der bærer rundt på en tung bagage af den ene eller anden art, og jeg kan ikke rose hende nok for hendes faglige kunnen og menneskelige tilgang til det. Jeg kan derfor kun give Lise mine allervarmeste anbefalinger, hvis du ønsker at få hjælp til få kigget på, hvad rygsækken indeholder”.

Par med fire børn i alderen 0-16 år:

”Vi har som familie med mine/dine og vores børn haft udfordringer med at finde balance i familien, således at vi kunne få en hverdag med god stemning.

Vi har, med Lise og Villys hjælp, fået værktøjer til at undgå skænderier med personlige angreb, så vi undgår at ryge i samme rille igen næste gang. Hjælp til at fortælle om vores egne følelser uden, at det føles som et personligt angreb. Dette har givet ro på børneværelserne og en meget bedre stemning i hele familien”.

Kvinde, 26 år:
“Gennem 7 måneder har jeg modtaget narrativ psykoterapi hos Lise. Det har været et fantastisk forløb, hvor jeg har fået en helt ny forståelse af mig selv og en bedre indsigt i, hvordan jeg fungerer. Jeg har fået de helt rigtige redskaber til at tackle følelsen af utilstrækkelighed, dårligt selvværd og manglende overskud. Lise er lyttende, spørgende, dygtig og anerkendende – det gør det nemt at åbne op. Jeg er meget taknemlig for hjælpen!

Kvinde 36 år:

Jeg har haft udfordringer med at blive hørt og forstået i familien.

Gennem Villy har jeg fået hjælp til selv at blive afgrænset, i stedet for at sætte grænser for de andre. Dette har medført, at jeg nu føler mig helt ok med mine egne meninger og har fundet min egen plads i familien. Jeg har fået respekt for mine holdninger, samtidig med, at jeg har givet de andre plads til at komme med deres egne løsninger.

Vi har alle fået mere plads, til at være os selv i familien og samtidig respektere de andres plads.

Ung 14 år:

Jeg har igennem cirka et halvt år gået til samtaler hos Lise omkring den angst jeg havde.

Det var virkelig en rar oplevelse, da jeg altid følte mig velkommen. Hun er nem at snakke med og virkelig forstående og så kan man mærke, at hun gerne vil hjælpe én. Så jeg kan helt klart anbefale hende!

Far/søn forhold:

Far 47 år: 

Min Søn og jeg har gennem de sidste 4 år, opbygget et meget dårligt sammenhold, som tog en meget uheldig drejning. Det endte med, at vi ikke kunne være i hus sammen mere, da tilliden mellem os var brudt.

Jeg måtte erkende, at jeg ikke magtede at håndtere dette alene og søgte derfor hjælp.

Vi fik kontakt til Villy, hvor min Søn og jeg startede i terapi sammen.

Med Villy´s hjælp fik vi vendt den negative stemning til at få et rigtigt godt forhold til hinanden igen. Og det, der er mest overraskende, er, at det er sket med kun 4 måneders terapi. De værktøjer vi fik med hjem, som vi skulle arbejde videre med, virkede faktisk fra dag til dag – utrolig dejligt.

Jeg er oprigtig glad for den hjælp, som Villy har givet mig, min søn og familie. Det har gjort, at vi igen har en fælles familie.

Jeg vil gerne anbefale Villy, med den terapi som gives, til Jer, som har problemer internt i familien.

Søn 18 år:

Og jeg er så sønnen. Mig og min fars forhold var kørt helt af sporet, og til sidst kunne jeg slet ikke tåle synet af ham.

Da jeg blev tilbudt terapi, sagde jeg kun lige ja og tænkte, at det nytter ikke noget.

Efter første terapigang havde jeg lyst til at stoppe, fordi det var hårdt og gjorde ondt indeni, men valgte at fortsætte fordi jeg håbede på, at det ville hjælpe.

Heldigvis blev jeg ved, og har efter terapitimerne fået en helt anden tilgang til min far, og vi er nu tilbage til et far sønforhold, som jeg er rigtig glad for – for første gang i jeg ved ikke hvor mange år.

Til alle som har det svært i familien og som er kørt af sporet, vil jeg gerne opfordre til at give det en chance, selvom det gør ondt indeni.