Unge

Du er ung, med mod og tro på livet, og synes det er fantastisk med alle de muligheder, der er at vælge imellem – Eller sådan synes du måske, du burde have det, men sådan har du det ikke.

Du synes måske, det at blive voksen er både overvældende, uoverskueligt og svært, når der er så mange veje og muligheder.

Måske er du usikker på, hvem du er, eller har svært ved at være den, du gerne vil være. Måske er du usikker på, hvilke veje du skal vælge i livet både i forhold til venner, uddannelse, kæreste osv.

Måske oplever du et stort pres fra forældre, venner, uddannelsessystemet eller dig selv. Måske bøvler du med noget i dit liv – det kunne være ensomhed, oplevelsen af ikke at slå til, vold, mobning, selvskade, usikkerhed, tristhed, vrede, opgivenhed, porno, din seksualitet eller noget helt andet.

Måske er du på vej ud af et spor i livet, som du egentlig ikke er tilfreds med, eller måske er du tilfreds, men savner overblik. Eller måske mærker du en tristhed og kan ikke finde ud af, hvad det er, som “bøvler” for dig.

Terapi kan hjælpe dig til at få et større kendskab til, hvem du er, hvad der har gjort dig til den du er, og hjælpe dig til at mærke, hvad der er vigtigt for dig, så du ved, hvilke veje der er betydningsfulde for dig at gå ad, hvilke relationer der er vigtige for dig, og hvor du er på vej hen.

Vi har begge arbejdet professionelt med børn og unge hele livet og kan tilbyde et fortroligt samtalerum fri for krav og løftede pegefingre, og hvor der er nysgerrighed på det, som er vigtigt for dig.