Hvem er vi

Vi er begge uddannede psyko- og familieterapeuter og er certificerede fra Systemisk Institut for Familieterapi (SIF.) Hvis du er interesseret i det teoretiske fundament, kan du se en lille film på instituttets hjemmeside, som fortæller om det: www.sif-udd.dk

Vi er medlemmer af psykoterapeutforeningen MPF, hvilket er din garanti for, at vi opfylder en række krav til uddannelse, erfaring mm. Du kan se mere om, hvad psykoterapeut MPF betyder på psykoterapeutforeningens hjemmeside:  www.psykoterapeutforeningen.dk

Vi har mere end 30 års erfaring i at leve sammen som par, med den forskellige bagage vi begge har med ind i ægteskabet. Vi har gennem årene jævnligt arbejdet med vores trivsel og udvikling både individuelt og sammen.

Vi er forældre til tre voksne børn og bor på en landejendom mellem Skjern og Videbæk.

Lise:

Født 1970.

Udover uddannelsen som psyko- og familieterapeut, samt en etårig traumeuddannelse, er jeg uddannet pædagog (2001) og har en diplomuddannelse i projektledelse og organisationsudvikling (2007) og en vejlederuddannelse (2012).

Jeg har primært arbejdet som pædagog og afdelingsleder. Jeg har desuden undervist og afholdt forskellige workshops for pædagogisk personale i dagtilbud, og har haft undervisningsforløb for studerende på VIA UC Holstebro.

Jeg har særligt erfaring med at søge efter adgang til, samt styrke og udfolde de egenskaber, ressourcer og færdigheder, der altid er til stede hos et menneske. 

Jeg har erfaring med i fællesskab at udvikle og sætte kurs for mere liv i livet både privat og arbejdsmæssigt.

Herudover har jeg erfaring med ”de tunge livsrygsække” – de historier, som er så smertefulde, at de ofte lever et isoleret liv, eller hvor hændelser i fortiden trækker spor og begrænser mig i nutiden.

Mantra: Det, som ødelægges i ensomhed, kan kun heles i relation.

Villy:

Født 1969.

Udover uddannelsen som psyko- og familieterapeut er jeg uddannet tømrer (1989) og pædagog (2007). Herudover har jeg gennem mange år arbejdet som teambuilding instruktør og haft forskellige undervisningsforløb blandt andet for virksomheder og grupper af unge.

Jeg har primært arbejdet med unge og familier – siden 2007 som familiekonsulent i Ringkøbing-Skjern kommunes Familiecenter.

Jeg har særligt erfaring med at navigere i situationer, hvor konfliktniveauet er højt, og/eller hvor der er kommunikationssammenbrud.

Jeg har erfaring med at motivere og være vikarierende håb – også i ”ørkenlandskaber”, hvor der er langt mellem oaserne.

Herudover har jeg erfaring med genetablering af kontakt og forbundethed, både til det selv som måske midlertidigt er ude af syne, men også mellem par og relationer. 

Mantra: Uanset hvor langt du er gået af en dårlig vej, så vend om.