Konsulentbistand til forældre

At blive forældre er generelt forbundet med stor glæde. Alligevel kan opgaven som forældre ofte være en udfordrende størrelse – både med små børn og med unge i huset. Mange spørgsmål og udfordringer kan melde sig, og usikkerhed og bekymringer kan hobe sig op.

Konsulentbistand er en kombination af bud på værktøjer, terapi og undervisning med det sigte at finde veje i forældreskabet, som er i overensstemmelse med jeres familieværdier. Samtidig tages der hånd om det enkelte familiemedlem som et værdigt og fuldgyldigt medlem.

Vi tilbyder konsulentbistand til forældre, som står i en vanskelig situation – uanset familieform.

Konsulentbistanden tager afsæt i konkrete eksempler og udfordringer fra jeres hverdag, som I har et ønske om at ændre på. I tilbydes pædagogisk og psykologisk viden og får konkrete bud på værktøjer, der kan arbejdes med i familien, for at nå derhen hvor I gerne vil.

Konsulentbistand adskiller sig fra terapi på særlig to områder:

  1. Vi præsenterer en mulig “vej” at gå, og tilbyder faglig viden og konkrete pædagogiske værktøjer til familieudvikling.
  2. Vi stiller os telefonisk til rådighed, så sparring er inden for rækkevidde, hvis der opstår akutte spørgsmål mellem de aftalte samtaler. (Vi tilstræber at svare inden for 24 timer på hverdage)